forlaget LongFixBe

Uddrag fra Den rette vej
af Philipp Schober

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>

Alle religioner i hele verden har også det til fælles, at de har et Valhal, et Nirvana eller et lykkeligt land, og vi har vores forestilling om Paradiset. Det Paradis, de søger som belønning, er noget de venter på at få, og måske glemmer de, mens de venter, at sørge for Paradiset, sørge for at bygge videre på det Paradis, de allerede har opnået.

Mit Paradis søger jeg ikke kun i den åndelige verden. Jeg søger først og fremmest mit Paradis her på jorden, og når jeg siger "mit", er det, fordi jeg selv kan bestemme over det, ligesom hvert enkelt menneske selv kan "bestemme over", hvor dets Paradis er, eller hvor stort det er.

Når vi belyser vores dagligdag, når vi belyser de ting, vi giver opmærksomhed, kan vi finde ud af, om vi lever i et helvede, eller om vi lever nogenlunde i et Paradis. Det er ikke de ting, der sker, ikke de årsager og virkninger, der er opstået, der gør, om der er et Paradis eller et helvede, det er de handlinger, der bliver ud af dem, opstår af dem, der bliver til i dine tanker.

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>
 
Forlaget LongFix Be © 2006 forlaget@longfixbe.dk Tlf. +45 40567344