forlaget LongFixBe

Uddrag fra Breve til en ven
af Philipp Schober

1 2 3 4 >>

Forord

Intet i livet er vigtigere end at finde ud af ”Hvad er jeg virkelig?”, ”Hvilken mening har min tilstedeværen?”, ”Af hvilken grund skal jeg udholde lidelse?”, ”Hvor er livets løn?”, ”Hvilke kræfter er i det hele taget bærende for tilværelsen?”.

En, der erkender tilstedeværelsens baggrunde, har også en fremtid. Enhver, der forsøger at begribe det levende, er vokset ud af den træge masse af mennesker, der blot lever derudaf. Mennesker, der forsøger at erkende livets fakta, der har erkendt tilværelsesårsager, vil ikke holde op med at beskæftige sig med livsfactologi.
I mange trosfællesskaber er livsvigtige informationer om tilværelsens ikke-materielle områder næsten eller slet ikke gjort forståelige. Når tænkende, intelligente mennesker ikke får livsvigtig åndelig information, forekommer livet dem meningsløst, fordi det på det materielle område kun består af arbejde, dyre fornøjelser, lidelse og død.

En, der gennem det synlige begriber livsfakta i det ikke-synlige, vil helt sikkert ikke længere ud af lidelse eller fortvivlelse beslutte sig til stofmisbrug eller selvmord. Enhver, der vil læse Livets Bog, kan det også. I det synlige er det usynlige til stede og gjort synligt.

Det er ikke døden men livet, der er evigt.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe mennesker til at vågne af deres tilværelses tilsyneladende meningsløshed. Ethvert menneske er i en større forståelse af livssammenhænge meget, meget vigtig.

De ikke-materielle værdier er energistrømme, der åbenbarer sig for dem, der gennem erkendelse af livsfakta, med hjerte og hjerne, begriber, hvad tilstedeværelse må være, også selv om øjet og øret ikke er i stand til at trænge ind i disse områder.

Må enhver søgende finde sin livsfactologilærer.

1 2 3 4 >>

 
Forlaget LongFix Be © 2006 forlaget@longfixbe.dk Tlf. +45 40567344